Srpski rukometaši: ‘Praktički smo sami sebe pobijedili’

epa08125823 Domagoj Duvnjak (C) of Croatia in action against Mijajlo Marsenic (R) and Miljan Pusica (L) of Serbia during the EHF Handball Men European Championship match between Serbia and Croatia in Graz, Austria, 13 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Srbija je izgubila od Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponovili smo iste pogreške, promašili zicere i praktički sami sebe pobijedili i ostavili prostor Hrvatima da iz lakih pozicija stignu do golova. Moramo smanjiti tehničke greške i nastaviti se podržavati jer ova ekipa ima kemiju. Kažem, napad je bio najveći problem s promašenim zicerima i velikim brojem tehničkih grešaka”, rekao je Stevan Stevanović.

“Posljednja utakmica, ali mislim da smo dali svoj maksimum i posljednji atom snage. Ostat će žal za prethodnim utakmicama i za ovom. Nismo uspjeli i što da radimo sad. Idemo dalje. Bili smo bolji nego u prethodnim utakmicama i da je ovo pokazatelj, ne samo kako igrati protiv Hrvatske već i svaku utakmicu”, poručio je Zoran Nikolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.