Hrvatski rukometaši: ‘Prvo poluvrijeme odigrali katastrofalno, a u drugom se probudili’

epa08125694 Marin Sipic goal keeper of Croatia reacts during the EHF Handball Men European Championship match between Montenegro and Belarus in Graz, Austria, 13 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Sjajna hrvatska rukometna reprezentacija na Europskom prvenstvu pobijedila je Srbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlična atmosfera, fatanstični navijači. Hvala ovim ljudima što su došli iz cijele Hrvatske samo radi nas. Priželjkivali smo laganiju utakmicu, ali kad igraju Srbija i Hrvatska nije lako. Oni nisu bili u formi, prije turnira i za vrijeme turnira, ali su danas pokušali pobijediti nas. Mi smo ipak uspjeli doći do pobjede. Najbitnije je da smo svi zdravi nakon ovako teške utakmice”, poručuje Marin Šego.

“Mislim da je ovo pokazatelj da ne možemo ući protiv jedne ovakve ekipe s 80 posto, odnosno ako nismo potpuno spremni. Drugo poluvrijeme smo se sabrali, iskoristili smo Šegu i na kraju smo zasluženo pobijedili. Bolje da nam se kriza dogodila sada nego kasnije kad ulog bude veći. Najbitnije je da smo na kraju pobijedili”, rekao je Luka Cindrić.

“Pobijedili smo istim receptom kao i protiv Crne Gore. . Na poluvremenu u svlačionici smo rekli: ‘Hoćemo li igrati ili nećemo?!'”, kaže David Mandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.