Stevanović: ‘Osjećam se predivno. Odigrali smo jednu užasno tešku utakmicu.’

Foto: snimka zaslona

Hrvatska rukometna reprezentacija a pobijedila je s 30:29 Španjolsku i plasirala se u svoje šesto svjetsko polufinale u svojoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Osjećam se predivno. Odigrali smo jednu užasno tešku utakmicu. Znali smo da će biti tako, sa Španjolcima igramo uvijek na puno golova. Sve ono što smo planirali, to se dogodilo. Sjajno smo im zatvorili vanjski šut, igrali smo odlično na Aginagaldeu, a obrana je na kraju presudila. Odvojili smo se na početku drugog poluvremena, oni su nas pokušali stići, ali srećom nisu uspjeli”, rekao je sjajni Ivan Stevanović.

“Klasično za nas. Na svakom nas turniru napadaju i kritiziraju. Hrvatska ne igra dobro, ovakvi smo, onakvi. Baš mi je drago zbog svih koji nisu vjerovali u nas”, poručio je Jakov Gojun i dodao: ”Obrana je bila odlična i prvo i drugo poluvrijeme. Zatvorili smo Aginagaldea, mislim da nam je dao samo dva gola. To nam je i bila taktika, zatvoriti njega i pustiti šut iz vana. Ljudi, mi smo u polufinalu SP-a ”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.