Stigla potvrda: Argentina će ipak igrati na Copa Americi

epa07690920 Argentina's Lionel Messi (C) in action against Roberto Firmino (L) and Philippe Coutinho (R) during the Copa America 2019 semi-finals soccer match between Brazil and Argentina at Mineirao Stadium in Belo Horizonte, Brazil, 02 July 2019. EPA/Antonio Lacerda

Staro nogometno natjecanje, Copa America, trebalo bi početi za sedam dana, turnir će se igrati u Brazilu. Najprije je bilo predviđeno da se Copa igra u Argentini i Kolumbiji, naime, to je izmijenjeno zbog loše situacije s koronavirusom u spomenutim zemljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je pala odluka da se Copa igra u Brazilu, iako ni u zemlji u kojoj je prije sedam godina igrano Svjetsko prvenstvo situacija s koronom nije baš najbolja. Posljednjih dana pojavile su se neke poluinformacije vezane uz pojedine reprezentacije koje navodno ne žele igrati na ovom izdanju Copa Americe zbog sigurnosnih razloga, odnosno zbog pandemije koronavirusa, zbog čega su mediji u Južnoj Americi pisali da domaćin Brazil ne želi igrati na ovoj Copi, kao ni Argentina, znači ispali bi glavni favoriti za naslov na turniru.

No tjedan dana prije početka natjecanja iz Nogometnog saveza Argentine su potvrdili da će nastupiti na Copa Americi. Kako su naveli nastupit će zbog sportskog duha te zbog natjecanja biti dio prvenstva Južne Amerike jer su dobili od organizatora jamstvo da će sve biti organizirano na visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.