Stipanović izbio na treće mjesto među laserašima

Foto: fah

Hrvatski jedriličar Tonči Stipanović, osvajač srebra u Riju prije pet godina, nakon drugog dana natjecanja izbio je na drugo mjesto olimpijske regate u klasi Laser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozili su drugi i treći plov, nakon što su prvog dana natjecanja odradili samo jedan, u kojem je Stipanović bio 15. na regatnom polju pokraj otoka Enoshima.

Natjecanje se nastavlja u utorak kada će laseraši odraditi čak tri plova, uključujući onaj zaostatka iz nedjeljnog programa. Jedri se ukupno 10 plovova, nakon kojeg najbolji idu u plov za medalje.

U klasi Laser Radial hrvatska predstavnica Elena Vorobjeva pokvarila je izvrstan plasman nakon prvog dana koji je završila na trećem mjestu ukupnog poretka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem je plovu bila 13., a u četvrtom je zauzela tek 41. mjesto među 44 jedriličarke. Taj joj se rezultat briše, pa joj se računaju samo prva tri plova u kojima je dobila 26 bodova.

U vodstvu je Norvežanka Line Flem Hoest sa samo sedam bodova ispred Grkinje Karachaliou (9) i Dankinje Rindom (14).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.