Stipe Miočić progovorio o borbi stoljeća: Zna se tko je najjači. Ja!

Foto: Facebook

Stručnjaci smatraju da je Floyd Mayweather veliki favorit u boksačkom meču protiv Conora McGregora 26. kolovoza u Las Vegasu, no, prvak UFC-a u teškoj kategoriji Stipe Miočić ne otpisuje Irca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ljudi moji, to je tučnjava i sve je moguće. Jasno je da je Mayweather favorit, on je najbolji boksač svih vremena. No, McGregor se fantastično kreće, strašno jako udara i jedan udarac bi mogao sve riješiti. Conor ima strašno puno samopouzdanja. Uopće ga ne zanima što drugi pričaju i misli da može pobjediti petoricu, a ne samo jednog čovjeka u ringu”, rekao je Miočić za Yahoo.

“Bio sam dobar kao boksač, ali jednostavno previše volim MMA. Boriš se i rukama i nogama i puno je izazovnije”, dodao je.

“Najveća Floydova prednost je što on može boksati danima. U MMA je to malo drukčije. Ako ga McGregor dobro pogodi u početku, to bi mu moglo jako pomoći. No, što će borba ići u više rundi to će Floyd biti u prednosti”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne smatra da je to borba za titulu najjačeg čovjeka na svijetu. “Čuo sam to, da. Žao mi je, ali zna se tko je najjači. Ja”, zaključio je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.