Što Hrvatskoj treba za osvajanje skupine?

Foto: fah

Hrvatska je pobjedom protiv Danske 2:1 stigla na korak do osvajanja prvog mjesta u skupini 1 Lige nacija. Kolo prije kraja Hrvatska ima bod više od Danske i pet više od Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju Hrvatska gostuje u Austriji, a Danska dočekuje Francusku. Tako . Hrvatskoj za prvo mjesto i plasman na Final Four u lipnju treba pobjeda ili da Danska ne slavi protiv svjetskih prvaka Francuza. Ukoliko Hrvatska izgubi u Austriji, a Danska osvoji bod, pa obje reprezentacije završe s 10 bodova, Dalićevi izabranici bi osvojili skupinu zbog boljeg međusobnog omjera.

Hrvatska još nikad nije igrala na Final Four, a pobjedom protiv Danske osigurali smo dva cilja – ostanak u elitnoj skupini Lige nacija i status nositelja na ždrijebu kvalifikacija za Euro 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.