Što sad treba Hrvatskoj za četvrtfinale?

epa11518973 Jonathan Carlsbogard (2-L) of Sweden in action against goalkeeper Dominik Kuzmanovic (C) of Croatia during the Men's Preliminary Round Group A match between Croatia and Sweden at the Handball competitions in the Paris 2024 Olympic Games, at the South Paris Arena in Paris, France, 02 August 2024. EPA/YAHYA ARHAB

Njemačka je u utakmici četvrtog kola skupine A olimpijskog turnira u rukometu pobijedila Španjolsku s 33:31 i izborila je četvrtfinale turnira. Sad je poznato što točno Hrvatskoj treba u nedjelju od 21 sat u zadnjem kolu protiv Španjolaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska i u slučaju pobjede nad Španjolcima ne može biti bolje plasirana od četvrtog mjesta, a to znači da bi u četvrtfinalu trebala ići na prvog favorita Dansku, za koju se očekuje da će biti prva u skupini B.

Hrvatska je od Švedske doživjela najteži poraz u povijesti olimpijskih igara. Slavili su čak 38:27, s time da su bili bez suspendiranog kapetana, ujedno najboljeg igrača Jima Gottfridssona te njegove odlične zamjene Felixa Claara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.