Što se dogodilo Brozoviću nakon dva incidenta?

Foto: fah

Marcelo Brozović je u posljednja dva tjedna u Milanu najprije ulovljen u vožnji pod utjecajem alkohola pa je ostao bez vozačke dozvole te ga je Inter zbog toga kaznio sa sto tisuća eura, a prošloga tjedna napravio je incident u milanskoj bolnici kada je bila intervenirala i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Večernji list milanski izvor blizak Interu kaže kako hrvatski reprezentativac osim novčane kazne, nije osjetio nikakvu nesklonost uprave kluba ili trenera Antonija Contea.

“Brozović je nogometaš takvoga mentalnog sklopa da na njega ništa, baš ništa, ne može negativno utjecati. On je u uvijek svom filmu, flegmatičan, mentalno čvrst i nepokolebljiv te nema toga događaja koji ga može izbaciti iz ravnoteže. Marcelo će na terenu uvijek biti isti, nadahnut i nadasve posvećen, što je Conteu najbitnije. Stoga Interov trener nije posegnuo ni za kakvim sankcijama prema Brozoviću jer ga naprosto treba. Tako je Marcelo, unatoč posljednjim slučajevima u kojima je ispao negativac, zadržao status Interova dokapetana. I to govori koliko Conte drži do njega”, kaže.

“Bez obzira na mušice koje ga prate izvan terena, Marcelo na travnjaku, u igri, i dalje demonstrira vrhunsku kvalitetu izvedbe i opravdava status jednoga od najboljih veznih igrača svijeta. Mušice, odnosno slučajevi koji su ipak predimenzionirani nimalo ne utječu na njegove prezentacije. On je na terenu uvijek isti”, priča njegov zastupnik Miroslav Bičanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.