Što se krije iza pregovora PSG-a i Zinedine Zidanea?

Foto: Twitter

Danima, pa i tjednima, dio španjolskih medija piše kako pozicija Zinedine Zidanea na klupi Reala i nije više tako sigurna, bez obzira na spektakularne uspjehe koje je Zidane s Kraljevskim klubom u ne tako davnoj prošlosti ostvario.  Čak ti isti mediji tvrde kako se već zna i nasljednik francuskog stručnjaka, navodno predsjednik Florentino Perez ima svog favorita. Ako je doista tome tako je li onda realna najava koja također dolazi iz španjolskih medija o prelasku Zidanea u francuski PSG?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u eteru španjolskog televizijskog kanala El Chiringuito pojavila se informacija koja Zidanea odvodi iz Madrida, tvrdi se da je pariški PSG prošlih tjedana u nekoliko navrata kontaktirao Zidanea kako bi ga nagovorio da se preseli na Park Prinčeva. Zasad nema informacija i tome kako su doista završili kontakti između Zidanea i PSG, no prema svemu sudeći nije isključeno da na ljeto Zidane dođe u PSG kako bi sjeo na klupu kluba koji kupuje sve što se kupiti može, pa ipak nisu još uvijek stigli do glavne premije i osvajanja Lige prvaka. No, i prošlosezonsko finale je uspjeh.

Real Zinedine Zidanea, bez obzira na pobjedu u derbiju protiv Barcelone od 3:1 na Nou Campu, ove sezone ne briljira, u Ligi prvaka krenuli su iznenađujućim porazom protiv Šahtara te su se spekulacije oko odlaska Zidanea dodatno pojačale, no zasad su to tek spekulacije. Nema sumnje i da je pobjeda u El Clasicu donekle smirila situaciju, međutim, pitanje je na koliko dugo.

Inače, u PSG-u, bez obzira na činjenicu da su se plasirali u finale Lige prvaka prošle sezone, nisu zadovoljni načinom na koji posao obavlja Thomas Tuchel, koji je nedavno imao nesuglasica s direktorom  Brazilcem Leonardom. Zna se kako u takvim sukobima s direktorom prolaze treneri i tko zapravo u pravilu izvlači deblji kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.