Strasbourg u nadoknadi prekinuo sjajan niz Kovačevog Monaca

epa08961256 AS Monaco's Croatian head coach Niko Kovac gestures during the French Ligue 1 soccer match AS Monaco vs Olympique Marseille, at Stade Louis II, in Monaco, 23 January 2021. EPA/SEBASTIEN NOGIER

Lille, PSG i Lyon ostvarili su pobjede u susretima 28. kola Le Championnata, dok je Monaco izgubio na gostovanju kod Strasbourga, upisavši prvi poraz u zadnjih 13 kola i prvi još od 16. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lille je s dva gola Jonathana Davida u posljednjim trenucima susreta pobijedio Marseille sa 2-0. Domagoj Bradarić nije nastupio za Lille, dok je Duje Ćaleta-Car odigrao cijeli susret za goste.

PSG je na gostovanju pobijedio Bordeaux sa 1-0, a Toma Bašić zbog ozljede nije nastupio za Bordeaux.

Lyon je identičnim rezultatom kod kuće pobijedio Rennes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco, našeg Nike Kovača, je izgubio na gostovanju kod Strasbourga primivši pogodak u sudačkoj nadoknadi, a strijelac je bio Frederic Guilbert.

Lille vodi na ljestvici sa 62 boda, PSG ima dva boda manje, dok je Lyon treći sa 59 bodova. Monaco drži četvrtu poziciju sa 55 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.