Štrlek otkrio zašto ga Horvat nije vodio na Euro

štrlek
Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra otvara Euro protiv Francuske. Izbornik Hrvatske Hrvoje Horvat iznenadio je rukometnu javnost ne pozvavši u sastav do jučer standardne Karačića, Marića, Šegu, ali i Manuela Štrleka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štrlek je za SK je dao objašnjenje zašto nije u reprezentaciji.

“Ja i izbornik smo razgovarali prethodnih tjedana. Imam već neko vrijeme problema s koljenom, zadnjih tjedana sam radio na rehabilitaciji i donesena je odluka kakva je donesena, nemam što previše reći. U ovim trenucima sam potpuno fit i mogu trenirati punim intenzitetom, problemi koje sam imao su u ovom trenutku iza mene”, rekao je Štrlek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.