Stručnjak za transfere tvrdi da Perišić stiže u Hajduk: Otkrio i koliko ostaje

Foto: fah

Talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira tvrdi kako Ivan Perišić dolazi u Hajduk. Navodno će potpisati ugovor do ljeta 2025. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome je pisao i najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere nogometaša Fabrizio Romano. On tvrdi kako bi na Poljud trebao stići kao Tottenhamov igrač na posudbi do kraja sezone.

U prilog tome ide i činjenica kako je nedavno Tottenhamov trener Ange Postecoglou rekao da je Perišić već odigrao svoje posljednje minute za londonsku momčad.

Perišiću inače na kraju sezone istječe ugovor, a upitno je hoće li se oporaviti od teške ozljede prednjeg križnog ligamenta (ACL) u desnom koljenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Perišić je velika želja Hajdukovih navijača. Hajduk mu je poželio oporavak ovim riječima: “Kad god doša, dobrodoša mi, jer jedno za drugo mi smo stvoreni. Brz oporavak.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.