Sturridge kažnjen zbog kršenja pravila o zabrani klađenja

Foto: fah

Donedavni napadač engleskog nogometnog doprvaka Liverpoola Daniel Sturridge (29) kažnjen je sa šest tjedana zabrane igranja, od kojih četiri uvjetno, te 75,000 funti zbog kršenja pravila o zabrani klađenja, objavio je Engleski nogometni savez (FA)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisna regulatorna komisija utvrdila je kako je Sturridge u siječnju 2018. godine svom bratu Leonu davao “insajderske informacije” savjetujući ga da se kladi na njegov prelazak iz Liverpoola u Sevillu. No, do tog transfera nije došlo već je Sturridge tog siječnja završio na posudbi u West Bromwich Albionu.

Sturridge, kojemu je u lipnju istekao ugovor s Liverpoolom te je trenutačno slobodan igrač, pravo igranja steći će opet već 31. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.