Šuker komentirao koronavirus u HNS-u: Moramo se čuvati

Foto: fah

Dok se pojedini prvoligaši bore s pojavom koronavirusa u njihovim redovima, a sada i HNS – legende Vatrenih, na čelu s predsjednikom Saveza Davorom Šukerom, uveličale su 100. obljetnicu nogometa u Donjem Miholjcu i 75. godišnjicu Nogometnog kluba Jedinstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćine je predvodio Rudika Vida, otac Domagoja Vide. Sve se odigralo uz ograničen broj gledatelja, njih oko 1000. Iako je to hvale vrijedan čin i čestitamo slavljenicima, u ovo vrijeme nadamo da će sve proći bez posljedica.

Šuker je kratko komentirao slučaj COVID-a u HNS-u:

– Sutra ćemo biti u Savezu, žao mi je. Već smo promptno reagirali. Mislim da će na ovim utakmicama biti Rukavina sa svojim stožerom jer svi koji su jučer bili na sastanku moraju ići u samoizolaciju. Moramo se čuvati u ovim vremenima, moramo gledati globalno, a ne lokalno jer nogomet može pretrpjeti daleko teže konzekvence, rekao je Šuker, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.