(VIDEO) Hit presica trenera Slavena: ”Pogledao sam ga u oči, rekao sam mu daj mi svoju ruku i skinuo sam mu prsten”

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Hajduka i Slaven Belupa odigrali su 2:2 na praznom Poljudu, rezultat je to koji u svakom slučaju više može zadovoljiti goste uz Koprivnice. Hajduk je ipak nakon prve dvije pobjede iz dvije utakmice, očekivao da će slaviti i u trećem kolu na svom Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak za Slaven dao je iskusni Ivan Krstanović u 38. minuti, no prije toga, prije samog izvođenja jedanaesterca, gostujući trener Tomislav Stipić povukao je, pokazalo se, sjajan potez. Naime, nakon što je sudac Batinić svirao penal za Slaven Stipić je iz igre izvukao  Boakyea te je uveo Ivana Krstanovića, koji je rutinski zabio za vodstvo gostiju.

Što o svemu kaže trener Stipić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naučio sam nešto iz prošle utakmice na Poljudu protiv Hajduka kad smo ispustili pobjedu jer je Mateus Lima u 90. minuti promašio jedanaesterac.”

Kad smo dobili kazneni udarac, ja sam rekao: ‘Krle moj, daj mi malo tvoj prst da ti trener skine taj bračni prsten'”, kazao je Tomislav Stipić, nakon čega ga je voditeljica Hajduk Digitala Mirta Šurjak pitala kako je veliki rizik uvesti nezagrijanog igrača. No, Stipić se nije dao:

“Nema rizika. Ja sam ga pogledao u oči i rekao sam mu daj mi svoju ruku i skinuo sam mu prsten i rekao mu: ‘Ajde, zabij jer znam da ćeš ga zabiti.’ I on je ušao i zabio…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirta Šurjak je bila uporna te je priupitala: ”A što da ipak nije zabio gol?”

“To ne postoji. Oči su vrata crta i mozga i vidio sam mu u dubini očiju da će zabiti”, odgovorio Stipić, očito vrlo dobro raspoložen. Uostalom, ima i razloga, bod na Poljudu je veliki razlog.

Stipić je komentirao i drugi, izjednačujući gol Hajduka u 71. minuti, kada je na semaforu pisalo 2:2, bio je to i konačni rezultat susreta.  Drugi je gol Slaven zabio glavom, poslije prekida. Nakon izvođenja kornera Bačelić-Grgić ostao je skoro sam te je glavom zakucao loptu u mrežu nemoćnog domaćeg golmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja kad sam čuo jučer da je on bio jedan od najvećih talenata u Hrvatskoj i da je bio čudo od igrača sa 17 ili 18 godina, mislio sam mu dati plesku jer sam se razočarao. Znate li što je Bačelić-Grgić za mene? Mi smo nadigrali Goricu, a ja sam ga izvadio deset minuta prije kraja. To je isto kao kad volite nešto i izvadite toj osobi ili samom sebi srce. On je srce moje ekipe s Parackim i Krstanovićem”, zaključio je trener Slavena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.