Šuker o oproštajima Rakitića i Mandžukića, govorio i o Modriću

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker u razgovori za španjolski AS rekao je da se nada povratku Ivana Rakitića u reprezentaciju te kako će se sljedeće godine kandidirati za treći mandat na čelu saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rakitić i izgleda jako dobro sada u Sevilli jer je lider. I zato što između njega te kluba i grada Seville postoji ljubav. Također se nadam kako će nastaviti igrati za reprezentaciju, premda se u rujnu oprostio. Također mi se nije svidjelo niti kako se oprostio Mandžukić… Uvijek je potrebno ostaviti vrata poluotvorena, nikada zatvorena”, izjavio je Šuker.

Govorio je i o Luki Modriću.

“Modrić je vođa, broj jedan, u svijetu i u Hrvatskoj. On je vjeran igrač, fizički izuzetno potentan, a to potvrđuju njegovi nastupi u posljednjim utakmicama u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka. Treba nastaviti tako te se nadam kako će još puno godina igrati za Real Madrid. No posljednju riječ će imati trener i uprava”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.