Šuker vodi reprezentaciju u Kinu: Evo s kim će igrati na China Openu

Foto: fah

Nogometna reprezentacija Hrvatske u siječnju će sudjelovati na prvom izdanju China Cupa. U Kinu ide bez glavnih zvijezda, a očekuje se veća minutaža za nogometaše iz HNL-a, budući da je tada u hrvatskom prvenstvu pauza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjeluju domaćin Kina, senzacija s Eura i suparnik Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo Island te dvostruki osvajač Copa Americe Čile.

Prvo će igrati polufinalne dvoboje – parovi će biti određeni ždrijebom – a potom će se pobjednici 15. siječnja boriti za trofej, dok će poraženi polufinalisti igrati za treće mjesto.

“Brojni poznati nogometaši i treneri proslavili su Hrvatsku diljem svijeta, pa tako uživamo visok ugled i u Kini. Veselimo se ovom turniru i prilici da promoviramo naš nogomet u zemlji poput Kine te se nadam da će China Cup otvoriti još više prigoda da naši igrači i treneri odigraju ulogu u razvoju kineskog nogometa”, rekao je Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.