Supuga Thomasa Tuchela potrčala mu u zagrljaj nakon osvajanja Lige prvaka: ‘Savršen dan s obitelji’

Foto: Snimka zaslona

Thomas Tuchel, trener Chelseaja, kluba koji je sinoć u finalu Lige prvaka bio bolji od favorizirane momčadi Manchester Cityja, svjedobno je dobijao otkaze u Borussiji i PSG-u, no sinoć je napokon uspio, donio je drugi trofej Lige prvaka londonskom klubu. Pred oko 16 000 navijača Plavi su zasluženo ”demontirali” Manchester City Pepa Guardiole, a pogodak odluke postigao je Kai Havertz u 43. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuchel ima 47 godina, tri manje od velikog trenera i velikog mu rivala Katalonca Guardiole, prema pisanju engleskih medija, koji znaju pretjerivati, jedan se drugome dive te navodno imaju sličan pogled na nogomet. Katalonac je nešto uspješniji, no sinoć je svoj put prema nogometnoj ”besmrtnosti” počeo graditi i Tuchel i to u sezoni u kojoj se to najmanje od njega očekivalo, od trenera koji je vrlo studiozan te sate i sate provodi u analizama, koji želi da njegove momčadi igraju koliko je god to moguće atraktivan nogomet, iako se čini da Chelsea, pogotovo protiv favorita, uglavnom igra na kontre. Na rezultat…

Foto: fah

Nakon osvajanja Lige prvaka, posve normalno, Tuchel je postao najtraženija osoba u Engleskoj, i to ne samo nogometnoj Engleskoj. Mediji se bave svim aspektima njegovog života, pa tako i obiteljskim, pogotovo nakon što je sinoć poslije pobjede u finalu na teren utrčala, Tuchelu u zagrljaj, njegova supruga Sissi, s kojom je u braku od 2009. godine. Gospođa Tuchel sa sada već slavnim trenerom ima dvoje djece: Emmu i Kim, koja su rođena u razmaku od samo godinu dana. Thomas obožava svoju obitelj te najčešće vrijeme provodi s njima. Otac Thomasa Tuchela Rudolf isto je tako obožavao nogomet i sam je bio trener koji je sina uveo u svijet nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj je Thomasu Tuchelu velika podrška i motivacija za uspjeh u sportu: ”Volim biti sa svojom obitelji. To bi mi trenutno bio savršen dan”, rekao je u intervjuu za medije njemački trener. Druženje s obitelji pomaže mu da prestane razmišljati o nogometu, pomaže mu u opuštanju:

”Biti s djecom vrlo je korisno, samo da biste radili normalne stvari, išli u vrt, igrali frizbi, igrali tenis s njima, vodili ih u školu. Prilično je miran život koji pokušavam živjeti izvan nogometa”, kazao je vrlo iskreno Thomas Tuchel, novi osvajač Lige prvaka i čovjek koji je Guardiolu zaustavio na putu njegove sezone iz snova. U Engleskoj je sa Cityjem Guardiola osvojio sve, ali Ligu prvaka još uvijek ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.