Suradnja Mektića i Pavića: Poziv koji se ne može odbiti

Foto: snimka zaslona

Zaigrani poput djece Nikola Mektić i Mate Pavić već se pripremaju za buduću suradnju koju su najavili u Londonu gdje je pobjednički pehar u kokurenciji parova, kao prvi Hrvat osvojio Nikola Mektić. No Pavić je taj koji na teniski poredak parova gleda sa svjetskog trona pa međusobno nadmetanje ne prestaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To je zapravo znak da sam ja najbolji, ali pošto ne mogu igrati sam tu je Mate pokraj mene, kaže Mektić.

A kada stave šalu na stranu, vidljivo je koliko se poštuju i raduju suradnji. Mate je taj koji je iznenadio Mektića pozivom.

– Smatram da je Mate najbolji na svijetu i to je poziv koji ja ne mogu odbiti, dodaje Mektić, dok Pavić objašnjava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nikada do sada nismo zaigrali ni jedan meč zajedno što je čudno jer smo sa svim drugim hrvatskim igračima igrali barem jednom u životu i jednostavo to je bila moja odluka.

Ne najavljuju mnogo, jer znaju da se mnogo, pa i najviše moguće očekuje od njih u olimpijskoj godini, ali poručuju da iza uspjeha stoji rad i samo rad.

– Kad radite i trenirate, imate se čemu nadati, rekao je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Mektić je radio i radio, te se samo u najhrabrijim snovima mogao nadati trijumfu u Londonu, no on je zasluženo i stigao. I Mektić i Pavić uspjesima nakon trnovita puta kojim su ga gradili svima bude nadu u bolje dane koji moraju doći.

– Drago mi je da se netko možda može na nas ugledati i nešto pozitivno izvući iz našeg primjera, zaključio je Mektić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.