Primorac: ‘Jako sam sretan jer sam vjerovao u ovu ekipu’

Zagreb, 24.11.2020 - Odgođena utakmica 9. kola Prve HNL Lokomotiva - Hajduk. Na fotografiji Boro Primorac trener NK Hajduk. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Hajduk je u zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL u Zagrebu bio bolji od Lokomotive s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Vrlo smo zadovoljni. Jako sam sretan jer sam vjerovao u ovu ekipu i samo mogu čestitati momcima. Dali su sve od sebe u ove tri utakmice i uvjerio sam se da znaju dobro igrati, pogotovo u prvom poluvremenu. Znači, ima tu još prostora za napredak, ali skupina igrača je jako dobra, rekao je trener Hajduka Boro Primorac nakon utakmice.

– Imali smo karakter. Malo smo slabije krenuli drugo poluvrijeme, poslije 1-1 smo se vratili, imali stativu i neke šanse. Ima ova ekipa mladosti, svježine, karaktera i može bolje.

Mijo Caktaš postigao je oba pogotka nakon dvije asistencije u Koprivnici protiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mijo je dobar, šteta što ga nije bilo protiv Osijeka. Zadovoljan sam i s obranom, dva stopera igraju dobro, golman dobar, u sredini su dali sve od sebe. Bili smo svježi prema naprijed, imali par kombinacija. Što reći? Uživajmo večeras. Oni pjevaju i to mi je drago, zaključio je trener Hajduka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.