”Jose Mourinho je cijeloj momčadi ispirao mozak”

Foto: fah

O portugalskom stručnjaku Jose Mourinhu kruže brojne priče, glasine, kao i o svakom više ili manje uspješnom čovjeku, a posebno u svijetu sporta. Neki ga vole, neki ga ne podnose, malo je sredine kad je u pitanju kontroverzni Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od onih koji vole javno govoriti o Mourinhu je i bivši menadžer Tottenhama Tim Sherwood, koji vjeruje da je Jose Mourinho isprao mozak igračima svoje momčadi. Naravno, ne misli to zlonamjerno, barem tako ne zvuče njegove izjave.

Naime, Sherwood tvrdi kako je Mourinho uvjerio igrače kako napornim radom mogu osvojiti trofeje te da je napravio savršene poteze kako bi stvorio momčad koja pobjeđuje.

“Pronašao je način kako igrati dobro s igračima koje ima na raspolaganju. Jako dobro je kupovao u prijelaznom roku. Sergio Reguilon je dobro pojačanje na lijevom beku, ali najbolji transfer je onaj veznjaka Peirrea-Emilea Hojbjerga. On savršeno odgovara Mourinhovom stilu i štiti dva stopra”, rekao je Sherwood…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ”ispiranju mozga”….

“Jose je cijeloj ekipi isprao mozak i oni sada vjeruju da mogu napornim radom osvojiti trofeje. A zašto ne bi vjerovali Joseu? Osvojio je 20 velikih trofeja u karijeri, otkad je došao pobjeđuju i sada vjeruju da mogu osvojiti naslov prvaka Engleske”, zaključio je Sherwood.

Inače, nakon devet odigranih kola Mourinhov Tottenham je na prvom mjestu engleske prve lige s 20 osvojenih bodova, koliko ima i aktualni prvak Engleske, drugoplasirani Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.