Sve češće nemile scene na nogometnim terenima: Igraču Šerifa pozlilo tijekom utakmice s Realom

Foto: snimka zaslona

Tijekom utakmice Lige prvaka između Šerifa i Reala mogle su se vidjeti poprilično ružne scene. Naime, igrač domaće momčadi Adama Traore se primio za prsa i srušio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došla je pomoć odmah, ali na samom početku teško je dolazio do zraka, no uz pomoć liječnika se uspio pridići i napustiti igru. Razlozi nisu poznati još uvijek.

Sve su česšći ovakvi slučajevi u svijetu nogometa.

Nedavno se u Španjolskoj tijekom utakmice njegove Barcelone i Alaves srušio napadač Sergio Aguero. Dijagnosticirana mu je aritmija koja mu je dovela karijeru pod znak pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I veznjak Sheffield Uniteda John Fleck također se srušio na terenu tijekom utakmice. Pomoć mu je pružana na igralištu desetak minuta nakon čega je hitno prebačen u bolnicu. O njegovom se stanju malo zna, a sam igrač se oglasio iz bolnice te zahvalio svima na brizi i podršci.

Danski reprezentativac Christian Eriksen se oporavio nakon teškog srčanog udara koji ga je zadesio sredinom lipnja na samom početku Europskog prvenstva. Uspio je preživjeti zahvaljujući brzoj reakciji liječnika danske reprezentacije i Hitne pomoći na stadionu. No, jedva su ga spasili, desetak minuta trajala je grčevita borba za njegov život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.