Svjetsko prvenstvo – rukomet, juniori: Hrvatska uvjerljiva protiv Maroka

Foto: Thinkstock

Hrvatska muška juniorska rukometna reprezentacija s uvjerljivih 29-12 (18-4) svladala je izabranu vrstu Maroka u utakmici 2. kola skupine D Svjetskog prvenstva kojem je domaćin Alžir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelce hrvatske reprezentacije predvodio je Ante Babić sa pet pogodaka, a Petar Medić postigao je četiri gola.

“Maroko se potrošio u utorak protiv domaćina Alžira. Djelovali su protiv nas dosta umorno i razočarano nakon uvodnog poraza. Naša obrana je riješila susret u svoju korist te smo se vrlo rano odvojili iz kontre i polukontre. Utakmicu smo odveli u mirne vode i slavili. Sada se treba pripremiti za Argentinu”, proanalizirao je pobjedu izbornik naše reprezentacije Hrvoje Horvat.

Njegovi izabranici će sljedeću utakmicu protiv Argentine igrati u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.