Svjetsko prvenstvo: Rukometaši s Angolom za popravak dojma

Zadar, 14.04.2019. - Kvalifikacijska rukometna utakmica između Hrvatske i Srbije. foto HINA/ ml

Pred hrvatskim rukometašima drugi je dvoboj u skupini C na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon iznenađujućeg remija s Japanom na otvaranju svjetske smotre, u dvoboju protiv Angole treba popraviti dojam i uzeti bodove. Susret se igra u 18 sati. U drugoj utakmici ove skupine od 15.30 igraju Katar i Japan.

Angola je u prvom susretu pružila dobar otpor Kataru, posebno u prvom poluvremenu, no na kraju je upisala poraz 25:30. Iako hrvatski rukometaši dosad nisu imali problema s afričkim reprezentacijama (u 12 utakmica protiv momčadi iz Afrike upisali su svih 12 pobjeda), u dvoboju s Angolom nužan je oprez. Tim više što je, osim psihološkog pritiska koji je donio nesretni remi s Japanom, iz redova hrvatske reprezentacije u subotu stigla još jedna loša vijest.

Jedan od najboljih hrvatskih igrača Luka Cindrić otpao je zbog ozljede i napušta svjetsku smotru nakon što je tijekom dvoboja s Japanom obnovio ozljedu prepona koja ga je mučila i ranije. Umjesto njega izbornik Lino Červar odlučio je prijaviti Janka Kevića, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.