Ramos u problemima oko produžetka ugovora: Natežu se oko milijun eura

epa08644475 Sergio Ramos (R) and his teammates of Spain during the warm-up before the UEFA Nations League match between Germany and Spain in Stuttgart, Germany, 03 September 2020. EPA/Philipp Guelland

Sergiju Ramosu ističe ugovor s Realom i produženje na još jednu godinu trebalo je biti stvar formalnosti. No, sve se pretvorilo u sapunicu jer se on već mjesecima ne može dogovoriti s upravom o uvjetima novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ABC tvrdi kako je problem milijun eura i Ramosov menadžer koji je godinama u lošim odnosima s klupskom upravom. Navodno je predsjednik Florentino Perez ljut na menadžera koji je sve detalje pregovora iznosio u javnost par sati nakon sastanka.

koji je sve detalje pregovora iznosio u javnost par sati nakon sastanka.

“Kod svakog produženja ugovora njegov agent se natezao s klubom i odnosi su s godinama propali. Do te mjere da je Perez sad odlučio prekinuti pregovore i ne želi ih nastaviti s menadžerom, nego s igračem osobno”, stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.