Taekwondo: Kristina Čerina svjetska kadetska prvakinja

Kristina Čerina, članica splitskog Marjana, osvojila je naslov svjetske kadetske prvakinje u taekwondou na SP u Bakuu u kategoriji do 59 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čerina je posljednjeg dana prvog SP za kadete nanizala pet protivnica i na dominantan način stigla na krov svijeta. Ukupni omjer bodova je čak 84-38 uz napomenu da je jednu protivnicu nokautirala, a ukupno tri od pet pobjeda završila prekidom. Redom je slavila protiv Lisette Flores Salcido iz SAD, Kashish Malik iz Indije, Turkinje Korkut, Yen Yen Hsin iz Tajvana te u finalu i protiv Zahre Shojaei Rad iz Irana.

Hrvatska je tako osvojila tri odličja u Bakuu, zlato i broncu Kristine Čerine i Ane Taslak iz splitskog Marjana, te srebro Paole Strašćek iz zagrebačkog Jastreba.

REZULTATI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. KOLO: Kristina Čerina – Lisette Flores-Salcido (SAD)  12-0

2. KOLO: Kristina Čerina – Kashish Malik (Ind)           12-0

ČETVRTFINALE: Kristina Čerina – Huri Korkut (Tur)        23-11

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POLUFINALE: Kristina Čerina – Yeh Yen Hsin (Tai)         16-15

FINALE: Kristina Čerina – Zahra Shojaei Rad (Iran)       21-12

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.