Teška situacija za Madriđane u LP: Remi Atletica i Bayerna

epa08855798 Atletico Madrid's Joao Felix (R) in action against Bayern Munich's Jamal Musiala (L) during the UEFA Champions League group A soccer match between Atletico Madrid and Bayern Munich in Madrid, Spain, 01 December 2020. EPA/Juanjo Martin

Atletico i Bayern odigrali su u petom kolu Lige prvaka bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je trebao pobjedu, jer mu u skupini koju uvjerljivo predvodi Bayern, koji je već osigurao prolaz, prijete Lokomotiv i Salzburg.

Simeoneova momčad je, po očekivanjima, napala od početka, imala je prilike u sedmoj minuti, kada je Correa pucao s 10-ak metara, te potom u devetoj, kada je Joao Felix malo zakasnio. U 24. minuti Carasco je nakon dodavanja Felixa pogodio vanjski dio mreže, a dvije minute kasnije lopta je ipak zatresla mrežu. Pucao je Joao Felix, a u peterac mu je nakon proboja do korner-linije nabacio Marcos Llorente.

U 34. minuti Felixov udarac obranio je Nuebel, a u 38. minuti još jednu veliku priliku imao je domaćin, lopta je nakon akcije Felixa i Corree došla do Llorentea, čiji udarac s 12 metara ide preko gola. U drugom dijelu novu veliku šansu imao je Joao Felix u 59. minuti, nakon sjajne akcije Atletica mladi napadač je s 10 metara potegnuo i zatresao gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 62. minuti trostruka izmjena u Bayernu. Bright Akwo Arrey-Mbi, Javi Martinez i Boune Sarr su izašli, a Serge Gnabry, Thomas Mueller i Chris Richards ulaze. Bayern je mogao izjednačiti u 73. minuti, nakon udarca iz kuta i gužve i kaznenom prostoru lopta je došla do Muellera, no Oblak je intervenirao u zadnji trenutak. Bavarci su nešto kasnije, odnosno u 86. minuti, izjednačili pogotkom Muellera s bijele točke. Sam Mueller je izborio kazneni udarac nakon što ga je oborio Felipe. Bio je to konačan rezultat u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.