Teško im pala tri komada u polufinalu Lige prvaka: Nakon debakla ljuti Englezi traže retrospektivnu suspenziju za Lionela Messija!

Foto: fah

Nogometaši Barcelone deklasirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na svom Camp Nou Liverpool 3:0. Rezultat ipak ne daje adekvatnu sliku stanja na terenu, naime, Liverpool je također imao svoje šanse, i to puno njih, no, nije zabio a Barca predvođena Lionelom Messijem znala je to obilato kazniti.  Katalonci su tako na krilima sjajnog Argentinca stigli na korak do finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi gol Messija, treći Barcelone, bio je pravo malo nogometno remek-djelo. Zabio je Messi iz slobodnog udarca. Podsjetimo, Argentinac je srušen na 25 metara od gola gostujuće momčadi, sam je izveo slobodni udarac i pogodio same rašlje. Briljantno, kao nekoć Michael Platini i Marko Mlinarić.

Međutim, upravo zbog tog pogotka, odnosno situacije koja je prethodila pogotku, Englezi su bijesni te traže naknadnu suspenziju za najboljeg igrača svijeta. Naime, Argentinca je srušio Fabinho ušavši mu u putanju, no, prije toga Messi je ulazeći u dvoboj s Fabinhom zamahnuo šakom prema glavi Brazilca, možda ga je čak i malo ”dohvatio.” Suci nisu vidjeli, VAR je ostao nijem, Englezi su ljuti. Neki smatraju kako je Messi trebao dobiti izravni crveni karton.

Ljutiti Englezi traže od UEFA-e da pregleda snimku i da Messija kazni suspenzijom kako ne bi mogao igrati uzvrat na Anfieldu. Tako je jedan navijač Liverpoola  odlučio kreirati on-line peticiju na stranici change.org – “Dajte Messiju retrospektivnu suspenziju zbog očiglednog udaranja Fabinha u glavu”. Malo je vjerojatno da će od toga biti previše koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.