The Sun: Dalića se smatra nacionalnim blagom

Neuruppin, 09.06.2024 -Konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije u Neuruppinu. Na fotografiji Zlatko Dalić. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu u 18 sati u Berlinu igra svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu. Momčad izbornika Zlatka Dalića potom očekuju nastupi protiv branitelja naslova Italije i Albanije u sklopu skupine B. U osminu finala proći će dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine te četiri najbolje trećeplasirane. Ususret Euru The Sun predstavlja hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode kako se Hrvatska nalazi u “skupini smrti”. Navode Luku Modrića, Domagoja Vidu, Marcela Brozovića, Matea Kovačića, Andreja Kramarić i Ivana Perišića kao “uobičajene sumnjivce”, odnosno one koji su više od desetljeća standardni u kadru.

“Impresivni izbornik Dalić također je dio njihova puta. Otkako je preuzeo reprezentaciju 2017., odveo ju je do finala Svjetskog prvenstva, a potom i trećeg mjesta”, dodaje The Sun.

> Otkazan prvi trening Vatrenih u Neuruppinu: Evo zašto

“Smatra ga se nacionalnim blagom zbog briljantnih nastupa na velikim turnirima. Veći dio trenerske karijere proveo je u Hrvatskoj, Albaniji i na Bliskom istoku”, piše The Sun o Daliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključnim smatraju Modrića, a očekuju da će početna postava Hrvatske na Euru izgledati ovako: Dominik Livaković – Josip Juranović, Domagoj Vida, Joško Gvardiol, Josip Stanišić – Luka Modrić, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić – Mario Pašalić – Andrej Kramarić – Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.