Tisuće navijača Dinama slavilo novog predsjednika Zajeca

Zagreb, 10.03.2024.- Izborna skupština GNK Dinamo. Navijči GNK DInamo - BBB, pratili su skupštinu GNK DInamo ispred zapadne tribine, te žustro navijali za Velimra Zajeca. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Više tisuća navijača Dinama ispred stadiona Maksimir burno je proslavilo pobjedu klupske legende Velimira Zajeca na izborima za novog predsjednika “Modrih”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su stigli pod zapadnu tribinu. Mobilizacija je trajala danima, a navijačka vojska sa sjeverne tribine već je protiv PAOK-a poslala jasnu poruku što očekuje od izborne nedjelje koju su BBB prozvali “danom d”.

– Po drugi puta u tjedan dana potrebno je demonstrirati kolika je masa navijača Dinama pokazala prst dolje sadašnjoj garnituri kluba na čelu s Mirkom Barišićem i traži promjene u Dinamu. Pozivamo sve kojima je stalo do Dinama da shvate trenutak u kojem se nalazimo. U nedjelju se kroji se budućnost Kluba i svi se moramo okupiti ispod zapadne tribine, pozvali su BBB sve navijače na okupljanje ispod zapadne tribine.

“Više od 7.000 članova je na demokratskim izborima izabralo promjenu, 90 % njih je glasovalo da žele Zajeca za predsjednika. Dajmo Skupštinarima do znanja da su članovi rekli svoje,” poručili su BBB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je objavljeno kako je Zajec novi predsjednik nastala je apsolutna ludnica. Boysi su slavili jednu od najdražih pobjeda u povijesti kluba, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.