Tko će biti protivnik Dinama u 3. pretkolu Lige prvaka? Ferencvaros bolji od Vallette, uzvrat će dati odgovor!

Foto: fah

Nogometaši Ferencvarosa pobijedili su Vallettu sa 3-1 u prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka i sve je izglednije kako će Dinamo u idućoj rundi igrati protiv mađarskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u prvom pretkolu izbacio Ludogorec, mađarski prvak je na dobrom putu da preskoči i drugu prepreku u kvalifikacijama Lige prvaka.

U prvom susretu 2. pretkola Ferencvaros je u Budimpešti pobijedio Vallettu sa 3-1.

Mađari, koje vodi Ukrajinac Sergej Rebrov, poveli su u 19. minuti nakon autogola vratara Henryja Bonella. Michal Škvarka je ubacio iz kornera, a lopta je pogodila Bonella u glavu i odbila se u mrežu. Na 2-0 je povisio Davide Lanzafame u 36. minuti iz kaznenog udarca, a isti je igrač u 59. minuti zabio za 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadu gostima u uzvratu vratio je Brazilac Yuri De Jesus Messias smanjivši na 3-1 u 85. minuti. Gosti su u posljednjim trenucima ostali s igračem manje nakon što je isključen Steve Borg.

Uzvratni susret je 30. srpnja u Ta’Qali.

Pobjednik iz ovog dvoboja u 3. pretkolu LP će igrati protiv boljeg iz susreta hrvatskog prvaka Dinama i gruzijskog prvaka Saburtala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modri” su u prvom susretu u Tbilisiju slavili sa 2-0, a uzvratni susret je 30. srpnja pred praznim tribinama stadiona Maksimir.

Video pogledajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.