Tko će naslijediti Ronalda Koemana na klupi posrnule Barcelone?

Foto: Snimka zaslona

Iako se sam ponudio čelništvu posrnule Barcelone i zaželio da godinama ostane na klupi spomenutog katalonskog kluba nizozemski trener Ronald Koeman pred otkazom je. Neki će reći, i nije ih malo, bilo je i vrijeme. Naime, Barcelona je ovog ljeta ostala bez Lionela Messija, za što Koeman nije kriv, i bit će veliki uspjeh ako im pođe za rukom izboriti plasman u Ligu prvaka i iduće sezone. Ipak, Koeman se u svemu tome nije snašao, mada treba iskreno priznati nije mu lako. Klub je u velikim financijskim previranjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Xavi Hernández (@xavi)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Barceloni bliskog Mundo Deportiva umjesto Koemana na klupu katalonskog kluba trebao bi sjesti legendarni Xavi Hernandez, o čemu se već i ranije pisalo, čak i prije nego li je Messi napustio Nou Camp. Kako navodi Mundo Deportivo Xavi je trenutno trener koji je prvi izbor čelništva kluba, a i predsjednik Joan Laporta je pristao angažirati klupsku legendu bez ikakvih zahtjeva.

Navodno je favorit Laporte bio Roberto Martinez, dok je za Xavija je smatrao kako bi prvo trebao voditi B momčad, no očito se predomislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.