Tko preuzima Hajduk? Moguća imena Ruud van Nistelrooy i Paulo Sousa

hajduk
Foto: fah

Ruud van Nistelrooy mogao bi preuzeti Hajduk, barem ako je suditi po društvenim mrežama. No, to zvuči poprilično nevjerojatno, a i malo je vjerujatno ako bi novi član uprave za sportska pitanja (ili sportski direktor) postao Nikola Kalinić. No, dok se ne riješi taj dio imenovanja, ne može se razgovarati o trenerskim imenima, osim ako trenere već ranije nije upravi predložio Nikoličius, sportski direktor u odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Kalinić umjesto Nikoličiusa u ulozi sportskog direktora Hajduka?

Van Nistelrooy je prije godinu dana s PSV-om uzeo nizozemski kup, no od tada je bez posla. Nekadašnji topnik PSV-a, Manchester Uniteda i madridskog Reala prema tome jest slobodan, ali je pitanje može li ga si Hajduk priuštiti.

Drugo ime kao želja Kalinića

Drugo ime koje se spominje, ako Kalinić postane sportski direktor, je Paulo Sousa.

Portugalac je Kalinića trenirao u Fiorentini, u najboljem razdoblju karijere 36-godišnjeg napadača. Dvije godine su zajedno radili u Firenci, da bi potom obojica svoje znanje unovčili u višem platežnom razredu. Sousa u Kini, a Kalinić u Milanu. Igrajući za Fiorentinu zabio je Kalinić 33 zgoditka u 83 nastupa, odigrao je i onu nezaboravnu utakmicu na San Siru kad su Viole s njegova tri pogotka demolirale Inter (4:1). Pamti Kalinić kako je bilo surađivati s portugalskim stručnjakom, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.