Sopić uoči Rijekine utakmice sezone: ‘Prvo skoči pa reci hop’

Foto: fah

Pred Rijekom je nakon kraha u borbi za naslov prvaka nova prilika za trofej. Naime, Rijeka sutra (srijeda) igra protiv Dinama uzvratnu utakmicu finala Kupa na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici na Maksimiru rezultat je bio 0:0, dakle, naizgled, Rijeka je bliža ovom trofeju.  Međutim, većina je onih koji će reći kako je zapravo Dinamo zbog svog naleta, zbog svoje nedvojbene kvalitete, u prednosti. Dinamo je na kraju krajeva obranio naslov prvaka države i to upravo u srazu s Rijekom i to na Rujevici.

Tako, naravno, ne misli trener Rijeke Željko Sopić. Sopić je ponajprije komentirao navodno svoj loš odnos s predsjednikom Rijeke Damirom Miškovićem, a osvrnuo se i na navode kako će se dobar dio momčadi Rijeke ovog ljeta preseliti na Maksimir.

”To su vijesti bez veze. To je kao ona vijest da odlazim u Aberdeen. Tko je reko, zeko reko. Niti sam čitao i iskreno baš me niti ne zanima. Nešto se mora pisati… Malo sam zatečen sa svime time, čitam samo kad pobijedimo ”, rekao je trener drugoplasirane momčadi HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo se, prema nekim navodima zagrebačkih novinara, priprema za slavlje, navodno su pripremili i kubanke. No, Sopić se previše ne obazire na takve spekulacije.

”Što se tiče kubanki, ne pušim, ha, ha… Nisam u životu zapalio cigaru. To je pitanje slično onome o prijelaznom roku. Prvo skoči pa reci hop.

Slavlje? Lako ćemo za to. Sada nas zanima samo maksimalna koncentracija na utakmicu, a moja je želja da nam barem malo bude ljepše vrijeme i da ljudi uživaju u nogometu”, zaključio je dan prije uzvratne finalne utakmice Kupa Hrvatske na Rujevici šef stručnog stožera Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi Rijeka osvojila Kup igrači i stručni stožer Rijeke, kao i vodstvo kluba, priključit će se slavlju na Korzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.