Tom Brady mora mijenjati kacigu

tom brady
Foto: fah

Šesterostruki osvajač “Super Bowla”, najuspješniji igrač u povijesti američkog nogometa, 41-godišnji quarterback New England Patriotsa Tom Brady sljedeće će sezone morati promijeniti kacigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Model kacige kakav je Brady dosada nosio NFL je zabranio jer nije ispunio zadane sigurnosne standarde u laboratorijskom testiranju. Osim Bradyja, još 31 igrač bit će prisiljen promijeniti kacigu koju je dosada nosio.

Ustvari, model koji je Brady dosada koristio proglašen je neadekvatnim još prošle godine, ali su igrači dobili jednogodišnji rok za promjenu opreme.

Vodstvo NFL lige je zajedno s Udrugom igrača 2015. godine uvelo nove strože standarde testiranja kaciga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brady je u veljači ove godine osvojio svoj šesti naslov prvaka s Patriotsima svladavši u finalu Los Angeles Ramse sa 13-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.