Tomečak slavio protiv svojeg Dinama: Zasluženo smo osvojili naslov

Foto. fah

Nogometaši Rijeke na svojoj Kantridi ostvarili su velik uspjeh osvojivši titulu Hrvatskog kupa svladavši i u uzvratu Dinamu (2-0). Zbog prve titule nakon osam godina, igrači domaće momčadi, sasvim razumljivo, su bili oduševljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je slavio Ivan Tomečak, koji je došao u Rijeku upravo iz Dinama u kojem nije dobio pravu priliku.

– Zasluženo smo osvojili naslov. Živjeli smo za ovo i uspjeli smo. Uz nas su bili navijači, ljudi iz kluba, ma svi – rekao je Tomečak, a protiv svojeg bivšeg kluba slavio je i Andrej Kramarić:

– Hvala divnoj publici. Rad kroz cijelu sezonu nam se isplatio. Nadam se da nam ovo nije zadnji trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Dinama Josip Šimunić nije imao razloga za slavlje.

– Igrali smo jako dobro na početku, imali smo dvije, tri dobre šanse. Nije nam sudac svirao penal, a da smo zabili gol na početku bila bi to potpuna druga priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.