Tomić: Osvojili smo tri bitna boda, ali imat ću što reći igračima

TOMIĆ
Foto: fah

Goran Tomić dočekao je četvrtu uzastopnu pobjedu protiv Gorice na klupi Rijeke. Nakon utakmice miješali su se osjećaji zadovoljstva zbog novog slavlja i ljutnje što se Rijeka s igračem više dovela u situaciju da u sudačkoj nadoknadi mora tražiti pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osvojili smo važna tri boda. Uoči utakmice pričao sam o stabilnosti koje nije bilo. Koliko sam sretan toliko sam i ljut, rekao je trener Rijeke.

– U prvom poluvremenu Gorica je bila bolja i mogla otići na dva gola razlike. U trenutcima kad smo krenuli dati drugi gol, radimo naivne gluposti i primamo gol za 2:1. U poluvremenu smo napravili neke dobre izmjene, zabili gol na vrijeme i imali igrača više. I umjesto da ih ganjamo i idemo po četvrti gol, da ih dokrajčimo, mi se pasivno povučemo i čekamo da primimo gol. Poludio sam na klupi, istaknuo je.

Dodao je kako želi da ekipa ima pobjednički gard i mentalitet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mi smo se povukli i čekali da primimo gol i onda ta šokantna završnica. Osvojili smo tri bitna boda, ali imat će igrači što čuti u svlačionici, rekao je dodavši da mu je ovo bila jedna od stresnijih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.