Tomić uoči Dinama: ‘Još jedna velika utakmica’

TOMIĆ
Foto: fah

U nedjelju će Rijeka i Dinamo zaključiti 33. kolo domaćeg nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri grabe ka još jednom naslovu prvaka, dok su Riječanima bodovi važni u borbi za pozicije koje vode u europska natjecanja. Nakon poraza Osijeka kod Gorice, vodeći Dinamo ostao je na sedam bodova prednosti, uz susret manje od drugoplasiranog Osijeka. Rijeka je četvrta sa sedam bodova manje i utakmicom manje od treće Gorice, a petom Hajduku ‘bježi’ četiri boda.

– Još jedna velika utakmica za nas, moramo poboljšati taj segment zajedništva, uložiti više energije, više odgovornosti u borbi za bodove. U ovoj fazi natjecanja svaki bod nam je izrazito bitan, rekao je trener Rijeke Goran Tomić uoči derbija na Rujevici protiv Dinama.

U prethodnom kolu izabranici Gorana Tomića poraženi su na Poljudu gdje je Hajduk slavio 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovaj tjedan smo dosta radili na stvarima koje nisu bile dobre i nadam se da ćemo već u nedjelju pokazati puno bolje lice nego poluvrijeme na Poljudu. Mi moramo biti na nivou, jer Dinamo kojeg god igrača stavi ima veliku kvalitetu, rekao je Tomić.

– Igrači su bili potišteni nakon poraza na Poljudu, dosta nas je taj poraz uznemirio i pogodio, jer nitko ne voli gubiti utakmice, ali došli smo k sebi i u zadnjih par dana vidim opet želju i motiviranost da se vratimo na one staze prije te utakmice, dodao je strateg Riječana, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.