Tragedija u Poljskoj: Utopila se mlada ruska rukometašica

Foto: rushandball.ru

Dan nakon Europskog prvenstva u rukometu na pijesku koje se od 2. do 7. srpnja održavalo u Poljskoj mlada ruska rukometašica, 20-godišnja Ekaterina Koroleva, pronađena je mrtva nedaleko terena na kojima se održavalo prvenstvo u poljskom mjestu Stare Jabłonki. Mlada sportašica pronađena je mrtva u jezeru, a na svojoj službenoj stranici vijest je potvrdio i Rukometni savez Rusije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Prema dostupnim podacima, Ekaterina se utopila u jezeru nedaleko terena. Poljska policija pokrenula je istragu te smo u stalnom kontaktu. Rukometni savez Rusije izražava sućut rođacima i prijateljima preminule. Tugujemo s Vama – stoji na stranicama ruskog saveza….”

Podsjetimo, Rusija je na Europskom prvenstvu završila kao sedma, nesretna rukometašica se ovim sportom bavila od svoje petnaeste godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.