Tragedija u Poljskoj: Utopila se mlada ruska rukometašica

Foto: rushandball.ru

Dan nakon Europskog prvenstva u rukometu na pijesku koje se od 2. do 7. srpnja održavalo u Poljskoj mlada ruska rukometašica, 20-godišnja Ekaterina Koroleva, pronađena je mrtva nedaleko terena na kojima se održavalo prvenstvo u poljskom mjestu Stare Jabłonki. Mlada sportašica pronađena je mrtva u jezeru, a na svojoj službenoj stranici vijest je potvrdio i Rukometni savez Rusije:

”Prema dostupnim podacima, Ekaterina se utopila u jezeru nedaleko terena. Poljska policija pokrenula je istragu te smo u stalnom kontaktu. Rukometni savez Rusije izražava sućut rođacima i prijateljima preminule. Tugujemo s Vama – stoji na stranicama ruskog saveza….”

Podsjetimo, Rusija je na Europskom prvenstvu završila kao sedma, nesretna rukometašica se ovim sportom bavila od svoje petnaeste godine.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr