Traje euforija: Albanski nogometaši dobivaju diplomatske putovnice

U Albaniji traje euforija nakon povijesne pobjede na EURU protiv Rumunjske (1-0), pa je objavljeno da će svi albanski nogometaši dobiti diplomatske putovnice u znak zahvale od države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni su naši veleposlanici bez putovnice, ali će premijer Edi Rama osigurati cijeloj momčadi diplomatske putovnice”,kazao je nakon utakmice predsjednik Albanskog nogometnog saveza Armand Duka. Oglasio se i albanski premijer Rama koji je pohvalio igrače, ali i navijače na stadionu u Lyonu za koje je rekao da su bili “fantastični 12. igrač”, a kazao je i kako su upravo navijači pokazali da je Albanija civilizirani dio Europe.

Albanija je u nedjelju postigla prvi gol na Europskim prvenstvima i ubilježila prvu pobjedu zahvaljujući Armandu Sadikuu i njegovu golu u 43. minuti. Iako su Albanci osvojili treće mjesto u skupini, s tri osvojena boda i gol-razlikom 1-3 imaju relativno male šanse da se probiju u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.