Trakavica se nastavlja: Jedino su Suarez i Vidali pokušali nagovoriti Messija na ostanak u Barceloni, a oni su ”otpisani”

Foto: fah

I dok Lionel Messi, navodno, ne odgovara na poruke predsjednika Barcelone te poručuje kako čelništvo kluba može razgovarati samo s njegovim ocem Jorgeom postoje i igrači koji ga žele nagovoriti da ostane. No nema ih puno, naprotiv.  Ipak, s obzirom na odnose koji vladaju između Argentinca i čelništva kluba to je nemoguća misija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno Messi sutra dolazi u Barcelonu kako bi razgovarao o raskidu ugovora te nakon toga otišao u Manchester City. Dakako, postoji mogućnost i da epilog ove trakavice dobijemo na sudu. Ljudi bliski Messiju uvjereni su da su, kad je sud u pitanju, argumenti na njihovoj strani.

Podsjetimo, Messi se ni  jutros nije pojavio na treningu Barcelone te je tako, kako se i očekivalo, dao još jedan jasan znak da je za njega ta priča završena. Argentinac je, podsjetimo, prošlog tjedna zatražio zahtjev za raskid ugovora kako bi poslije dvadeset godina napustio klub. No u Barceloni ga ne namjeravaju pustiti besplatno te traže da  klub koji ga želi dovesti aktivira otkupnu klauzulu od 700 milijuna eura. Naravno, od toga neće biti ništa, nema kluba koji bi dao 700 milijuna eura za nogometaša, kako god se on zvao, ali neće ni Messi otići bez odštete. Vjerojatno će se postići neki dogovor, na kraju će odštetu od stotinjak milijuna eura platiti City, kako je navodno i ponudio.

I dalje se navijači nadaju da će Messi ipak ostati, oni traže odlazak predsjednika Josepa Marije Bartomeua s kojim Messi nije u dobrim odnosima. Prema svemu sudeći za to je prekasno. Teško će se, čak i da Bartomeu ode, Messi predomisliti. Ipak mu navodno City za pet godina nudi nevjerojatnih 500 milijuna eura. To je ipak veliki razlog za odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izlaznim vratima Barcelone su i Luis Suarez te Arturo Vidal kojima je novi trener Ronald Koeman jasno rekao da ne računa na njih. Mnogi smatraju kako je i to jedan od razloga zašto se Messi odlučio na odlazak. Kako piše Sky Sports jedini igrači koji su pokušali uvjeriti Messija da ostane na Camp Nou su upravo Suarez i Vidal što je mnoge iznenadilo, budući da su oni otpisani.

Suarez je danas nakon treninga otišao kod Lionela Messija kako bi ga uvjerio da ostane na Nou Campu, gdje je proveo cijelu karijeru. Navodno od ostalih igrača Barcelone nitko nije kontaktirao Messija kako bi ga nagovorio na ostanak u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.