Tramezzani: ‘Želimo i dalje napredovati, znamo da ima prostora’

Split, 6.03.2021 - Utakmica 24. kola Prve HNL Hajduk - Varaždin.Na slici trener Hajduka Paolo Tramezzani. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Hajduk je svladao Varaždin s 2:0 (2:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Zadovoljan sam zbog igrača, nakon što smo imali problema s koronavirusom, igrati tri utakmice u sedam dana nije bilo nimalo lako. Vidim ih svaki dan na treningu kako se pripremaju za utakmice, vidim da imaju pravi duh, cijela svlačionica diše kao jedno tijelo i kad od njih tražim žrtvu, to rade s osmjehom. Drago mi je radi njih što smo pobijedili i što nastavljamo svoj put. Želimo i dalje napredovati, znamo da ima prostora, sada nas čeka važan tjedan, prvi u kojem nemamo utakmica, i moramo ga iskoristiti kako bismo se što bolje pripremili” rekao je nakon utakmice trener Hajduka Tramezzani.

”Zabili smo golove u vrlo bitnim trenutcima, pogotovo za 2:0, njima smo smanjili intenzitet i kompenzirali fizički umor koji je bio vidljiv. Znali smo da moramo biti kompaktni, bili smo svjesni da na fizičkom planu nismo na željenoj razini. Uspjeli smo biti organizirani i mirni, nismo Varaždinu dopustili previše prilika. Prema naprijed imamo individualnu kvalitetu, igrače koji su u stanju jednim potezom riješiti utakmicu. Mislim da je naša pobjeda i krajnji rezultat zaslužen. Zadovoljan sam kad je moja momčad organizirana u obrani, kad ne primi gol i kad dobro kontrolira loptu. To im diže samopouzdanje”, dodao je.

”Čeka nas Gorica, momčad koja je dobro posložena, koja igra skupa već nekoliko godina i bilježi dobre rezultate. Morat ćemo se dobro pripremiti za te dvije utakmice, primaran nam je fokus na prvenstvenoj utakmici, ali razmišljamo i o Kupu, koji je također vrlo važan za nas”, zaključio je Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.