Treći dres Hajduka inspiriran uzorkom dalmatinskog psa

Foto: snimka zaslona

Hajduk je izbacio o svoj treći dres, inspiriran uzorkom dalmatinskog psa. Od ove sezone adidas je tehnički sponzor splitske momčadi, a nakon što je klub nedavno objavio prve dvije garniture, sada je došao red i na treću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hajduk & adidas Football predstavljaju novi treći dres!

Novo partnerstvo Hajduka i adidasa svečano ćemo proslaviti u petak na jedinstvenom modnom događaju! Ideja je tom prilikom pokazati kako nositi omiljene dresove u svakodnevnim odjevnim kombinacijama jer Hajduku i njegovim navijačima dres nije samo dres već je pravi simbol ljubavi i predanosti! Događaj ćete moći pratiti uživo na #HDTV-u, a novi treći dres bit će dostupan u prodaji od subote!”, objavio je Hajduk.

Hajduk je 3. srpnja predstavio nove dresove.


“Novi dresovi zadržali su tradicionalna obilježja kluba, grb je istaknut sprijeda na lijevoj strani, dok se ispod ovratnika na leđima nalazi slogan ‘Hajduk živi vječno’. adidas logo smješten je sprijeda na desnoj strani, a na rukavima su prepoznatljive tri crte poznatog brenda. Dresovi su izrađeni od 100% recikliranog poliestera, a pri izradi je korištena najnovija adidasova AEROREADY tehnologija koja regulira vlagu te osigurava igračima vrhunsku udobnost i suhoću tijekom cijele utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći dres utjelovljuje tradicionalnu estetiku Hajduka s nezamjenjivom bijelom majicom, plavim hlačicama i plavim čarapama. Ovaj dres, inspiriran povijesnim modelima u kojima su hajdukovci osvajali prvenstva i kupove, odiše elegancijom i jednostavnošću. Svaki detalj na dresu pažljivo je odabran kako bi se očuvala autentičnost kluba te stvorila veza između prošlih uspjeha i budućih ambicija.

“Crveno-plave pruge predstavljaju srčanost i energiju”

Gostujućom garniturom dominiraju prepoznatljive crveno-plave pruge te plave hlačice i čarape. Ovaj dres je savršen primjer spoja tradicije kluba i suvremenih elemenata koje je adidas ukomponirao u dizajn.

Crveno-plave pruge nisu samo vizualno privlačne već nose i duboko simbolično značenje te predstavljaju srčanost i energiju koju Hajduk i njegovi navijači donose na svaku gostujuću utakmicu. Brojevi i slova na dresovima ispisani su fontom koji je Hajduk kreirao za kampanju Prgava familija, a u pripremi je i treći dres, čija će se promocija održati uskoro”, stoji na stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.