Trener Arsenala također ima koronavirus: Je li zaražena i velika zvijezda Juventusa?

Foto; snimka zaslona

Arsenalov menadžer Mikel Arteta i Juventusov nogometaš Paulo Dybala pozitivni su na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naš je trening-centar u Colneyju zatvoren nakon što su testovi pokazali da je menadžer prve momčadi Mikel Arteta pozitivan na koronavirus. Svo osoblje u klubu koje je imalo kontakt s Mikelom je u samoizolaciji. Radi se o cijeloj prvoj momčadi i popratnom osoblju, kao i određenom broju ljudi iz Hale End Akademije”, navodi se u priopćenju.

“Mikel i cijela prva momčad zajedno sa stožerom imaju svu našu podršku. Sada je trenerovo zdravlje na prvom mjestu. Nadam se da ćemo se svi vratiti treninzima i redovnim aktivnostima čim prije”, rekao je sportski direktor kluba Raul Sanllehi.

“Testirao sam se nakon što se nisam dobro osjećao. Ovo je zaista tužno, pomalo i razočaravajuće, ali nadam se da ću se vratiti čim ranije”, rekao je Atrteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.