Trener Belupa: Čestitam Hajduku na nezasluženoj pobjedi

Foto: snimka zaslona

Hajduk je u Koprivnici upisao prvu pobjedu nakon čak pet uzastopnih poraza u svim natjecanjima. Iako su slavili s 0:1, Splićani su drhtali u drugom poluvremenu, kad je Slaven bio bolja momčad, pogodivši i okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitke Hajduku na pobjedi koja, po meni, nije zaslužena. Mislim da smo mi igrom zaslužili više, imali smo dosta prilika, imao je i Hajduk neke svoje situacije, ali oni su kvalitetna ekipa i teško ih je ostaviti baš bez ičega. Mislim da je Belupo bio dosta energičan, posebno u drugom poluvremenu. Imali smo dosta situacija za postići pogodak, ali danas jednostavno nije išlo. Dečki su dali su sve od sebe, imali smo i gredu i vratnicu, valjda će nam se to negdje vratiti, rekao je trener Slavena Ivan Radeljić.

On je prokomentirao i situacijju iz 67. minute, kad je stoper Hajduka Filip Uremović, činilo se, igrao rukom, a nije dosuđen kazneni udarac.

– Po meni čisti penal. Opet imaju neka svoja tumačenja, je li ruka ili nije ruka, je li tijelo ili nije tijelo, trebali bi to već jednom raščistiti. Lopta ije išla u gol, ako ju je Uremović dirao rukom, po meni je to jedanaesterac, i to jedanaesterac koji nije sviran. Ne mogu se oteti dojmu da bi na drugoj strani to bio penal, iskreno da vam kažem, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Jure Ivanković bio je zadovoljan:

– Jako bitna pobjeda za nas , kao i činjenica da smo prekinuli taj negativan niz. Mislim da smo utakmicu otvorili vrlo dobro, čak smo bili odlični u nekim trenucima, stvarali smo šanse, poveli na vrijeme, sve kontrolirali, trebali smo tad otići i na dva razlike, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.