Trener Hajduka uoči uzvrata protiv Rumunja: Od prve minute idemo na pobjedu

Foto: fah

Trener nogometaša Hajduka Marijan Pušnik najavio je kako će njegova momčad od prve minute ići na pobjedu protiv Iasija u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europske lige koja će se igrati na Poljudu u četvrtak, 21. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici u Rumunjskoj prije tjedan dana rezultat je bio neodlučan 2-2, te bi Hajduku u uzvratu bio dovoljan i neodlučan rezultat 0-0 za prolazak u iduće pretkolo, međutim Pušnik je poručio kako ga ne zanima remi.

“Hajduk nikad neće igrati na rezultat 0-0. Idemo na gol i pobjedu od prve minute uzvratne utakmice. Naša očekivanja su jasna – pun stadion i pobjeda,” rekao je Pušnik u srijedu na večer na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima u uzvratnoj utakmici Hajduka protiv Iasija nema puno tajni jer svi nogometaši u rumunjskoj momčadi igraju “iza lopte” i strpljivo čekaju šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost , Rumunji su u prvoj utakmici u prvom poluvremenu koristili greške Hajduka, ali vjerujem da smo nešto naučili iz tih grešaka te ih nećemo ponoviti,” kazao je Pušnik.

Po njegovim riječima Hajduk ima bolje igrče od Iasija te uz podršku publike može izbaciti rumunjsku momčad i plasirati se u iduće pretkolo Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.