Trener Milana o Rebiću: ‘U četvrtak bi Ante mogao igrati još više’

Foto: fah

Nogometaši AC Milana upisali su novu pobjedu u talijanskom prvenstvu. Naime, Milan je u Udinama svladao Udinese 2:1, a junak velike pobjede Milana, koji drži vrh talijanske Serie A, bio je bivši švedski reprezentativac, Zlatan Ibrahimović, koji je zabio pobjednički gol za Milan u samoj završnici utakmice. Za prvi pogodak milanskog kluba iskusni Ibrahimović je asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica u Udinama važna je i zbog činjenice da se nakon duže pauze na teren vratio hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, koji nije bio u početnom sastavu Milana te je ušao s klupe, no glavno da se napokon vratio. Bit će vremena, Rebić je do ozljede bio uz Ibrahimovića stožerni nogometaš Milana.

Nakon utakmice trener Milana Stefano Pioli rekao je nekoliko riječi o hrvatskom reprezentativcu. Podsjetimo, Vatreni je ozlijedio lakat 27. rujna u utakmici protiv Crotonea i od tada nije igrao. Povratak Rebića važan je i za Zlatka Dalića.

“Rebić bi u četvrtak u Europskoj ligi mogao igrati još više. Ostale su još samo dvije utakmice prije reprezentativne pauze. Moramo pronaći dodatnu mentalnu snagu i na dobar način završiti ovo razdoblje”, poručio je Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je u toj utakmici Europa lige domaćin Lilleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.