Trener Olimpije: Gostujući navijači? Nadam se da se neće ponoviti

Foto: Twitter

Rijeka je u uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige doživjela debakl u Ljubljani protiv Olimpije. Slovenci su slavili 5:0 te s ukupnih 6:1 ušli u Konferencijsku ligu, a utakmica je sredinom drugog poluvremena prekinuta na više od pola sata. Navijači Rijeke su bakljama zasuli prvo teren, a onda i tribine s domaćim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitke mojim igračima, ovo je veliko ostvarenje. Sretan sam zbog njih i navijača. Rekli smo u najavi da je to velika utakmica i da u njoj želimo uživati. Učinili smo velik posao. Ovo je jedan od onih dana kada je sve išlo po planu. Analizirali smo prvu utakmicu protiv Rijeke i odlučili zaigrati drugačije. Ideja je bila 4-4-2 s više igrača naprijed. Sve je ispalo gotovo savršeno”, rekao je trener Olimpije Victor Sanchez.

“Mi moramo govoriti na terenu, imati pravi duh, a to navijači prepoznaju. Zato imamo dobru vibru s njima. Gostujući navijači? Protiv Maribora se dogodila ista stvar. Događale su se stvari koje predstavljaju rizik za igrače. Nadam se samo da se ovakve stvari nikad neće ponoviti”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.