Trener Osijeka: ‘Mjesec dana smo živjeli s tom traumom, nismo znali koliko borbeno, ratnički danas izaći na teren’

Foto: fah

Osijek je na stadionu Gradski vrt pred 3.000 gledatelja pobijedio Rijeku sa 1-0 skočivši na treće mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teška utakmica za nas nakon onog ispadanja u Kupu. Mjesec dana smo živjeli s tom traumom, nismo znali koliko borbeno, ratnički danas izaći na teren. Rijeka je bolje otvorila utakmicu, ali mislim da smo mi kasnije bili bolji i zasluženo pobijedili”, rekao je nakon utakmice trener Osijeka Ivica Kulešević, prenose 24sata.

Simon Rožman, trener Rijeke, potvrdio je njegove riječi.

“Nema tu druge nego da se nastavi raditi i da probamo bolje odrađivati stvari u završnici. Imamo još utakmica do kraja, probat ćemo se okrenuti prema vrhu, još uz to imamo finale Kupa”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.